Servicii Oferite

Stim cat de laborioase si de cronofage pot fi contabilitatea si consultanta financiara, astfel compania noastra poate reprezenta exact liantul de care aveti nevoie pentru a delega atributiile de natura financiara si de dezvoltare.

Serviciile noastre vin in intampinarea problemelor dumneavoastra.

In intocmirea unui plan de business este intotdeauna bine sa va gasiti sfatuire in persoanele care sunt in masura sa va indrume spre succes. Noi suntem siguri ca facem parte din acea categorie, iar specialistii nostri va vor convinge de competentele lor, prin serviciile pe care vi le pot oferi.

Pentru a va face o imagine mai clara asupra serviciilor noastre, va invitam sa dati click pe numele unui serviciu pentru a vedea detaliile.

Multi oameni gandesc contabilitatea la timpul trecut, la modul “ In trimestrul trecut, firma a castigat..”. Dar managerii unei firme de succes stiu ca petrec la fel de mult timp cu contabilii si consultantii pentru problemele curente si obiectivele viitoare ca si pentru cuantificarea si raportarea situatiei din trecut. In prezent, externalizarea contabilitatii este recunoscuta ca un instrument de management eficient. Firmele includ adeseori externalizarea ca strategie in planificarea afacerii. Prin externalizarea functiilor de contabilitate, lasi in seama unor profesionisti aceste responsabilitati. Gida Expert Consult include angajamentele contabile traditionale, precum taxe si impozite, consultanta si mai mult – planificarea afacerii, prin perspectiva de ansamblu. Acesta este avantajul pe care ti-l ofera Gida Expert Consult.

Oferim clientilor nostri servicii de contabilitate si consultanta financiara, intr-o maniera cat mai eficienta si accesibila, prin utilizarea celor mai productive si recunoscute practici de afaceri internationale:

 • contabilitate financiara si de gestiune;
 • intocmirea de rapoarte financiare in concordanta cu cerintele specifice fiecarui client si cu legislatia romana in vigoare;
 • intocmirea bilantului, a declaratiilor privind taxele si impozitele, a fiselor fiscale;
 • intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli;
 • analiza rapoartelor contabile;
 • expertize contabile dispuse de organele judiciare sau solicitate de persoane fizice sau juridice, in conditiile prevazute de lege.

Expertiza contabila reprezinta controlul registrelor, conturilor si actelor justificative ale unei societati. Scopul activitatii de expertiza contabila este acela de a furniza partilor interesate informatiile necesare pentru a gasi o solutie unei contestatii depusa de una dintre parti.

Societatea noastra poate oferi atat servicii de expertiza contabila judiciara, ca si expert parte, in cadrul unor cauze aflate in faza de ancheta, cercetare sau judecata, cat si de servicii de expertiza contabila extrajudiciara, solicitate de persoane fizice sau juridice interesate, fara sa existe un dosar de ancheta, cercetare sau judecata.

Gida Expert Consult este specializata in consultanta si asistenta necesara in obtinerea de finantari si dezvoltarea afacerilor.
Gida Expert Consult se adreseaza atat intreprinderilor mici si mijlocii cat si companiilor mari, asociatiilor nonguvernamentale si altor organizatii. Datorita cunostintelor si experientei acumulate de catre consultantii nostri, Gida Expert Consult este in masura sa va ofere intr-o maniera organizata si eficienta asistenta completa necesara pe parcursul tuturor fazelor procedurale, de multe ori complexe, a obtinerilor de finantari.

Finantare prin fonduri structurale

 • Elaborare documentatie Cerere de finantare
 • Elaborare Plan de afaceri
 • Asistenta la depunerea documentatiei si verificarea conformitatii
 • Asistenta la implementarea proiectului precum si la eventuale renegocieri ale contractului de finantare
 • Intocmirea si depunerea dosarelor de plata

Gida Expert Consult poate efectua pentru tine urmatoarele evaluari:

In functie de obiect:

 • evaluari de active economice care reprezinta unitati de productie, subunitati, sectii, spatii comerciale sau alte bunuri de acelasi gen din cadrul unei societati, ce pot functiona independent;
 • evaluari de societati comerciale ca ansambluri economice rezultate din imbinarea elementelor tangibile si intangibile care genereaza un anumit rezultat financiar.

Gida Expert Consult furnizeaza servicii de intocmire si certificare bilanturi si servicii de cenzorat, in conformitate cu prevederile legale si normele profesionale in domeniu.